Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

mijn stoofpotje is te zoet, te veel appelstroop gebruikt. wat kan ik doen?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
30.3K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Druppeltjes balsamico-azijn toevoegen, en waarschijnlijk hang je dit recept op een ereplaats aan je keukenkastje.
(Hoewel, smaken verschillen natuurlijk)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
ik weet niet wat voor een stoofpotje je hebt gemaakt maar hier zijn een paar optie,s
balsamico, tomatenpuree azijn/citroen of mosterd die het zoet kunnen neutraliseren
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Het vreemde geval wil, dat gelatine smaken vervlakt of vermindert. Zolang je je stoofpotje warm opdient moet dat gaan. Vroeger in het bedrijf ook wel gedaan als een gerecht te veel smaak had.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding