Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

kun je i.p.v. appelcider ook appelsap gebruiken in een ovnschotel?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Dat hangt ervan af of je je schotel hartig of zoet wil.
Als je appelsap gebruikt i.p.v. cider zal je een zoet eindproduct hebben.
Als je geen cider hebt kan je beter een bouillon gebruiken als je het hartig wil houden.
Appelsap is wel bruikbaar als je een zoete schotel die je als dessert wil gebruiken.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Tuurlijk kan dat als jij dat wil, in een ovenschotel maakt het niet veel uit wat voor vocht je gebruikt maar de maken van het recept wilde gewoon appelcider en dan is appelsap iets wat het dichtste bij komt als jij dat niet wil of hebt.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing