Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is het recept van de eiersalade van La Place (V&D)?

Al een aantal keer geprobeerd na te maken, maar nooit krijg ik hem even romig en lekker als de 'echte' van de V&D. Aangezien hij best duur is, wil ik het zo graag zelf kunnen maken. En het moet zo simpel zijn, maar wat is the magic trick?! Who knows?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Chemische toevoegingen :p

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Het juiste recept kan ik je niet geven. Maar ik denk dat de romige structuur en smaak te maken heeft met toevoeging van verdikkingsmiddel en stabilisatoren. Je kunt bij La Place misschien om het recept vragen en tevens vragen welke E-nummers er in de salade zitten. Soms zijn E-nummers onschadelijke natuurlijke stoffen, bv het verdikkingsmiddel Johannesbroodpitmeel.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image