Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (3)

Dan heb je datgene dat moet zorgen voor het rijzen niet de tijd gegeven en het te vlug in de oven gezet. Dan gaan de gistbacteriën dood en rijst het niet.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
als je amandel meel gebruikt heb je baking soda en eieren nodig en er zijn recepten waar je ook kokosolie moet gebruiken ,en echt rijzen kan ik het niet noemen het rijst ook nog tijdens het bakken
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Je hebt bakpoeder nodig, OF baking soda. Zelf gebruik ik van allebei, net naar wat je bakken wil. Amandelmeel is heerlijk om mee te bakken, maar duidelijk anders van structuur dan bloem of zelfrijzend bakmeel.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing