Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (3)

Dan heb je datgene dat moet zorgen voor het rijzen niet de tijd gegeven en het te vlug in de oven gezet. Dan gaan de gistbacteriën dood en rijst het niet.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
als je amandel meel gebruikt heb je baking soda en eieren nodig en er zijn recepten waar je ook kokosolie moet gebruiken ,en echt rijzen kan ik het niet noemen het rijst ook nog tijdens het bakken
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Je hebt bakpoeder nodig, OF baking soda. Zelf gebruik ik van allebei, net naar wat je bakken wil. Amandelmeel is heerlijk om mee te bakken, maar duidelijk anders van structuur dan bloem of zelfrijzend bakmeel.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding