Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

De allersimpelste manier hiervoor: Verdeel de fijngehakte peterselie over een ijsblokjesvorm of -zakje. Zorg dat de vormpjes ongeveer half vol zitten en vul aan met water. Zo heb je steeds "hapklare" porties bij de hand. Deze methode leent zich ook uitstekend voor veel andere kruiden, sappen, restjes jus, saus of bouillon etcetera. Misschien overbodig om te vermelden, maar uiteraard hoef je bij de vloeistoffen geen water meer toe te voegen!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Ik heb gehakte peterselie altijd in een plastic bewaardoos in de vriezer.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Heel juist, is de beste manier!
OP deze manier kan je er alle kanten mee op.
Thumbs up

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding