Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waarom is mijn biscuit altijd puntig en niet egaal gebakken?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
Amadea
11 jaar geleden
Hoe zouden wij dat kunnen raden? Vertel eerst eens hoe je er aan komt!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Op het internet geeft de Belgische kok Piet Huysentruyt met een filmpje uitleg waarom het mislukt en hoe het wel moet. Zie het filmpje. Je moet o.a. zelfrijzend bakmeel gebruiken.

Toegevoegd na 1 minuut:
En je moet 10 minuten de eieren klutsen met een mixer met kloppers en niet met een staafmixer,
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image