Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe fileer je stukjes kabeljauw?

Ik heb stukjes kabeljauw (van ca 10 cm per stuk) op de markt gekocht, maar er zit nog vel aan en aan elk stukje ook een vin. Aan die vin zit vervolgens een bot, dus toen ik probeerde alle huid eraf te halen werd het een zooitje.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Leg de kabeljauw met het vel naar onderen neer, neem een scherp mes en steek dat tussen het vel en het vlees en beweeg het mes over het vel naar je toe, zodat het vlees van het vel los laat.

Wanneer je de kabeljauw wilt bakken hoef je het niet te fileren, dan kun je een papje van melk, bloem een snufje zout maken, de vis er doorheen halen, even afschudden en in de hete olie in de vispan bakken.

Eet smakelijk!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image