Waarom moet je eigenlijk olie/zout bij de pasta gooien?
Zelf doe ik het nooit en mijn pasta lukt altijd wel. Maar ik zie het heel veel mensen doen en die vertellen dan dat dit moet. Iemand enig idee wat de reden hiervoor is?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Zelf doe ik het nooit en mijn pasta lukt altijd wel. Maar ik zie het heel veel mensen doen en die vertellen dan dat dit moet. Iemand enig idee wat de reden hiervoor is?
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.
Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.
Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing