hoe kun je een verassings ei openen zonder te breken?
Ik heb een hol ei nodig voor mijn paastoetje. nu zijn de verassingseieren perfect. Maar hoe kan ik deze openen zonder te breken om de verrassing er uit te halen en vervolgens weer dicht te maken voor het toetje?
4 holle chocolade eieren
sap van een halve citroen
0,5 tl vanille extract
2 el poedersuiker
100 g roomkaas
50 ml slagroom Mango sorbet
pakje bevroren mangoblokjes
2 el suiker
scheutje sinaasappelsap Hoe?
Neem voor dit paastoetje een grote kom en meng het citroensap, de poedersuiker, roomkaas en het vanille extract tot een gladde massa. Klop vervolgens in een andere kom de slagroom stijf. Spatel de slagroom door het cheesecakemengsel. Zet het in de koeling. Neem een krachtige blender of keukenmachine en doe hier de mangoblokjes, suiker en een flinke scheut sinaasappelsap in. Blend tot er een gladde sorbet ontstaat. Nu gaan we het paastoetje samenstellen: neem een chocolade ei en tik hier het topje van af. Vul de eitjesvervolgens met het roomkaasmengsel. Neem dan een meloenboller en maak hiermee een bolletje mangosorbet. Duw het bolletje naar beneden, zodat er een eierdooier ontstaat. Geniet van je heerlijke paastoetje!
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.