Hoe gebruik ik mijn anti-aanbak grillpan voor de eerste keer?zie ook toelichting a.u.b.
Heel heet laten worden, met olie invetten, met zout bestrooien, (of rookzout, voor de extra rooksmaak...), allemaal adviezen...
En hoe krijg ik een zo sterk mogelijke roostersmaak?
Eerder had ik een gietijzeren pan, maar die walmde heel erg, en kreeg ik die met geen mogelijkheid schoon. Is er een trucje om de pan weer schoon te krijgen, of geeft dat juist een extra rooksmaak...
Waarschijnlijk bedoel je iets anders, zou je dat beter kunnen specificeren? Materiaal, evt anti-aanbak laag...?
Ik heb een grillpan met een anti-aanbaklaag. Op de verpakking staat: "van duurzaam geëmailleerd staalplaat eb voorzien van anti-aanbaklaag.
Geschikt voor gas, elektra, keramisch en halogeen." Ik dacht dat je een pan misschien heet moet laten worden om de roosterfunctie te optimaliseren...
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.