Hoe krijg je in erwtensoep de dikke structuur?
Ik heb al verschillende pogingen gedaan erwtensoep te maken, maar telkens lukt het me net om de erwtensoep die mooie dikke structuur te geven. Het wordt gewoon spliterwten in bouillon. Hoe komt dit? Kook ik de erwten misschien te kort?
Ik maak mijn erwtensoep wel vegetarisch, maar dit zou niet uit moeten maken, want de plaatjes op internet van vegetarische erwtensoep is net zo dik als die met vlees. Maar bijvoorbeeld als ik kijk naar het erwtensoep recept dat wakkerdier op zijn facebook pagina heeft staan ( http://www.facebook.com/WakkerDier?sk=app_193123774159917&app_data ), is op het vierde plaatje de erwtensoep nog vrij dun (alhoewel ik hem al niet zo dik krijg hoor ;-P) en op plaatje vijf is de soep zo dik dat je er bijna een lepel rechtop in kan zetten. Hoe krijg ik dit voor elkaar!
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.