Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Zijn (niet meer zo) verse bietjes nog te gebruiken als ze een beetje zacht geworden zijn?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Ja hoor, geen probleem. Pas als ze echt rot zijn (zachte natte plekken) zou ik ze niet meer eten (en dan zou je nog kunnen kijken of misschien het grootste deel van de biet niet rot is en de bedorven plekken eruit snijden).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Dompel de bietjes gedurende een uur onder water in de koelkast, bietjes zijn weer hard, koken, afkoelen, schillen, snijden, op smaak brengen, consumeren. Smakelijk.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image