Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Heeft zelfgemaakte italiaanse saus nog voedingswaarde na een uurtje sudderen ?

Het lekkerste wordt de saus als ik hem een uurtje laat sudderen, maar heeft het dan nog enige voedingswaarde. Maakt het nog verschil met of zonder deksel ?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
Ritsuka
11 jaar geleden
Sowieso wel handig en lekker om er het laatste gedeelte nog verse groente bij in te doen. Of serveer er een salade bij.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Uiteraard heeft de saus nog voedingswaarde. Het bevat namelijk o.a. vet, eiwitten en koolhydraten. Die verdwijnen niet zomaar.
(Lees meer...)
bamibal
11 jaar geleden
Ik denk dat de vitamines snel meeverdampen. Maar dit weet ik niet zeker. Deksel erop laten is beter anders droogt de saus uit.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image