Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Heeft zelfgemaakte italiaanse saus nog voedingswaarde na een uurtje sudderen ?

Het lekkerste wordt de saus als ik hem een uurtje laat sudderen, maar heeft het dan nog enige voedingswaarde. Maakt het nog verschil met of zonder deksel ?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

Uiteraard heeft de saus nog voedingswaarde. Het bevat namelijk o.a. vet, eiwitten en koolhydraten. Die verdwijnen niet zomaar.
bamibal
12 jaar geleden
Ik denk dat de vitamines snel meeverdampen. Maar dit weet ik niet zeker. Deksel erop laten is beter anders droogt de saus uit.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing