Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je zelfgemaakte jus (van gehaktballen, half-om-half) invriezen?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Zeker kun je de jus invriezen. Een goede methode is om het in een ijsblokjesbakje te doen, Dan kun je als het bevroren is , er net zoveel blokjes uitnemen als je nodig hebt en de rest weer invriezen .
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Dat gaat prima, dat doe ik ook altijd. Handig voor als je een keer stamppot eet en jus nodig hebt!
bamibal
12 jaar geleden
Alleen als het gehakt niet al een keer ingevroren is geweest.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Als je jus laat afkoelen, dan stolt het al. Het wordt een vaste stof. Bevriezen veroorzaakt naar mijn idee bij jus nauwelijks een verschil, vergeleken met "gewoon" afkoelen.

Je kan jus dus gewoon invriezen.
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing