hoelang is een zelfgemaakte energiereep houdbaar?
Voor een lange wandeling ( 2 maanden onderweg) wil ik deze keer zelf energierepen maken. Normaal kocht ik ze altijd, maar ze zijn erg prijzig en ik vind ze eigenlijk bijna nooit echt lekker. Nu heb ik een aantal recepten gezien die mij wel lekker lijken. Maar nu is mijn vraag hoe lang blijven deze houdbaar? Het zijn ingredienten die je normaal los van elkaar buiten de koelkast bewaard en langere tijd goed blijven. Maar is dit ook zo als je er mee gaat experimenteren? Ik zal dus geen opgeklopt ei wit of melk gebruiken (of kan dat wel?).
Ik zal niet voor 2 maanden repen gaan meenemen , maar in ijsland waar ik ga wandelen zijn erg weinig punten op mijn route waar ik eten in kan kopen en heb dus wel flinke voorraad nodig...
wie heeft het antwoord op mijn vraag en misschien nog een leuk recept ;)
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.