Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waarom zakt vulling monchou in na verwijderen rand springvorm?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Dan is de vulling niet voldoende opgesteven. Misschien is de taart niet lang genoeg in de koelkast geweest. Je zou kunnen proberen om wat gelatine aan het recept toe te voegen.
(Lees meer...)
bamibal
11 jaar geleden
Dat gebeurt omdat die vulling niet stevig genoeg is of je maakt hem niet goed klaar monchou zet je in de koelkast en niet in de oven.
(Lees meer...)
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding