Hoe kan ik meerdere ovengerechten op verschillende temperaturen gelijktijdig klaar krijgen?
Ik heb 2 ovens en de volgende gerechten;
- 2 x rollade (60 min. 175 graden)
- een schaal met 4 gevulde kalkoenfilets (25 min. 200 graden)
- 6 gegratineerde groentenpannetjes (45 min. 180 graden)
- 10 aardappelwaaiers (50 min. 220 graden)
- een schaal pommes duchesses (30 min. 200 graden)
Help!!! Kerststress!
De pommes duchesses kunnen in de frituur pan.
Dan hou je 2 dingen over die je in de oven moet doen.
zet de oven op 200 graden en dan de aardappelwaaiers bovenin en de groentepannetjes eronder. Bovenin de oven is het vaak heter dan onderin (bij conventionele oven).
En ik heb geen frituurpan.
Ikzelf eet met kerst lekker van het buffet bij de sauna haha
Groot gelijk heb je!
Eet smakeijk alvast!
Het voorgerecht heb ik ook simpel; een soep en een salade caprese.
Het nagerecht tiramisu en stoofpeertjes.
Dus dat kan lekker een dag van tevoren!
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.