Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Zijn er nog andere culinaire toepassingen voor de creme brulee brander ,dan alleen het afmaken van een creme brulee?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken
2.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je kunt meringue beslag ( eiwit stijfgelagen met suiker, wat je ook voor schuimpjes gebruikt) in een spuitzak doen en er met druppelvorm-mondstukje een leuke decoratie, bijv. druiventros vorm, mee op een bord bij een mooi toetje spuiten. Puntje ijstaart, ernaast wat vruchten en aan de andere kant de decoratie van eiwitschuim. Heel even het schuim bruineren met de torch en het ziet er heel mooi uit. Je kunt er voor ijswater ook ijsblokjes mee smelten. Ook pommes duchesse ( aardappelpuree torentjes) kun je er even mee bruineren .
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (4)

Ja, je kunt er de veertjes van gevogelte mee wegbranden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Wanneer gratiné wat onregelmatig is kun je voor de presentatie op de licht plekken even "bijschroeien". Wel heel voorzichtig doen anders is de boel daar direct zwart natuurlijk.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Je kunt er ook een schuim- ijs omelet (omelette Norvegienne, of Siberienne' mee kleuren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Je kunt er je wenkbrauwen mee fatsoeneren. Wel heel voorzichtig natuurlijk!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding