Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Bieten gaar koken en heel dunne plakjes snijden of heel fijn raspen, langzaam laten drogen in oven van 50 graden en fijnmalen in een blender.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
ja dat kan je zelf ook maken
De rode bieten goed wassen en drogen. Wrijf ze in met olijfolie.
Leg de bieten op een ovenschaal bestrooi ze met zout en rooster ze in een oven (175 °C, 75 minuten).
Laat de bieten afkoelen, verwijder de schil en snijd de biet in hele dunne plakjes,leg ze op een bakplaat en langzaam laten drogen in oven van 50 a 60 graden en , dit kan best een halve dag of langer duren zijn ze gedroogd [neem een plakje tussen je vingers en geeft dat stukken laat ze dan nog wat langer drogen ,geeft dat wat poeder als je wrijft dan is het goed]dan af laten koelen en in een blender.fijn malen
je kan ze ook koken ,maar door ze in de schil te roosteren houden ze hun rode/paarse kleur beter/mooier
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding