Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Wat ik kan vinden op het internet komen de aardappels bij Noviafarm vandaan en die kweekt "Diva" aardappels.
De smaak van de patat van Bram Ladage komt volgens mij ook omdat hun in een ander soort vet bakken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Bram Ladage bakt al sinds 1967 ouderwets lekkere patat van piepers die eergisteren nog in de grond zaten. Het van origine Rotterdamse familiebedrijf gaat er prat op gezond te frituren en alleen gebruik te maken van net geoogste aardappels. De meeste patatliefhebbers hebben geen idee welke weg de aardappel heeft afgelegd voordat deze goudgeel gebakken in een puntzak belandt. Daarom organiseerde Bram Ladage afgelopen september een aardappeloogstdag op een echte aardappelboerderij in Numansdorp.

Bintje, Agira en Victoria. Dat zijn de drie soorten die Bram gebruikt. Al zijn ze onherkenbaar als ze eenmaal tot friet gesneden en gefrituurd zijn.
(Lees meer...)
Amadea
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding