Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

in het recept voor de ossenstaart risotto staat dat je een knoflook moet laten poffen en in olijfolie moet uitknijpen. waar moet je dit gebruiken?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Ik zou het door de vleesjus/-saus mengen of bij het vlees doen. Ik neem aan dat je het vleesgerecht apart bij de risotto serveert, want door de risotto zelf zou ik het hiet doen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
als je de ossenstaart gestoofd hebt met groente en je hebt saus er bij en de knoflook is geroosterd dan maak je met de uitgeknepen knoflook en de olie een soort aioli en dat doe je op je bord over je eten een lepel vol of minder of meer gewoon wat je lekker vindt maar niet in je risotto dat eet je er gewoon bij
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image