Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe krijg je een roompudding uit de vorm zonder breken?

Toegevoegd na 7 minuten:
Het gaat om een aardewerkvorm

Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
in: Koken
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Laat hem maar in de vorm. Roompudding klinkt niet erg gezond.
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Als je veel plezier beleeft aan het eten ervan, dan krijg je een gelukzalig gevoel en dat is heel gezond voor een mens.
Iedere dag roompudding eten is niet goed. Maar af en toe is niks mis mee.
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Dat is waar , bedankt Esme . enzoenzo veel eetplezier.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Allemaal prima wat hierboven staat. Als het echt niet gaat zet dan de vorm even in heet water. Het buitenste laagje zal iets zacht worden en het glijdt zo uit de vorm.

Wat ook helpt is om aan de bovenkant de zijkanten iets los te maken, kan b.v. gewoon met je vingers, iets van de kant aftrekken. Er komt dan lucht bij, waardoor het ook beter gaat.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Eigenlijk zijn alle antwoorden prima. Maar omdat je net iets extra's toevoegt aan de antwoorden heb ik het meest aan jouw antwoord.

Andere antwoorden (5)

Prik een gaat je in de vorm en hij valt er heel uit.

Toegevoegd na 16 minuten:
drie minuten na mijn antwoord komt je toevoeging van
de aardewerkvorm.
Heel fijn dat minkukels dan direct gaan minnen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Op z'n kop op een schoteltje zetten en dan een gaatje maken in de bodem van de vorm (als ie van weggooi plastic is).
Dan komt er lucht bij en zakt ie er mooi en heel uit.
Eet smakelijk.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
+1
Vorm omspoelen met water voordat je de pudding erin doet, en dan maar hopen dat hij heel blijft bij het omkiepen, blijft lastig
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Vorm even in heet water zetten (met pudding erin) dan smelt als het ware het buitenste laagje en stort je hem zo. Niet te lang anders wordt de hele pudding vloeibaar.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
klopt; +1
Met koud water omspoelen.
De vorm tot bijna aan de rand vullen.
Opstijven in de koelkast totdat de pudding door en door koud is
Met een mes de pudding aan de rand, losmaken.
Een platte schaal op de puddingvorm en omkeren.
Voorzichtig heen en weer wiebelen en steeds ietsjes optillen en even ietsje schuin houden.
Met geduld zal je pudding op deze manier de schaal glijden
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image