Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

We hebben de slagroom bij de chocolademousse stijf geklopt, wat nu?

Hij moest bijna stijf geklopt zijn maar hebben t perongeluk stijf geklopt. Wat nu te doen? Het is voor de chocolademousse

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

Maakt op zich niet veel uit. Gewoon de gesmolten chocolade er met een spatel voorzichtig doorscheppen en in de koelkast op laten stijven. Niet gaan roeren want dan haal je de lucht eruit.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Zolang je de slagroom niet tot boter geklopt hebt kun je het gewoon gebruiken.
Er zijn ontelbaar veel manieren om chocolademousse te maken.
Let op dat de chocolade niet te heet wordt bij het smelten, en roer/spatel de chocolade niet te heet door de slagroom.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing