Ik wil glutenvrije tortilla's maken, wat heb ik nodig?
Beste mensen,
ik heb daarnet geprobeerd om glutenvrije Tortilla's te maken op basis van bruine rijstmeel/rijstebloem maar het lukte niet.
Ik heb 500gr bruine rijstmeel/rijstebloem met 550ml water gemengd maar ik kon er geen deeg van maken, ik kreeg de rijstebloem niet dik en ik kon het niet binden, hoe komt dat?????
Vergeef me als ik simpele vragen stel (ik ben een jongen by the way) :)
Is er een mogelijkheid dat ik die rijstebloem alsnog kan binden en er dikke deeg van kan maken met behulp van andere glutenvrije producten?
[[[Ik wil het liefst tarwe, aardappel- en maïs producten vermijden, hopelijk houden jullie hier rekening mee...]]]
Ik wil dus tortilla's maken (op een Turkse pizzapan) op basis van bruine rijstebloem maar wat heb ik naast die rijstebloem nog allemaal nodig om uiteindelijk een stevig deeg te verkrijgen zodat het deeg niet uit elkaar valt?
Wie helpt me even a.u.b.?
Alle mogelijke tips & adviezen zijn welkom...
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.