Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe moet ik van de bladeren van bleekselderij een bouillon trekken?

Ik heb ergens gelezen dat je van de bladeren van bleekselderij een bouillon kan trekken. Maar hoe doe ik dat?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

dat is heel simpel,je wast de bladeren beetje af,1a2 liter water in de pan,de bladeren er in,aan de kook brengen en als het kookt warmtebron op minimaal zetten,deksel op de pan en paar uur laten trekken

Toegevoegd na 2 minuten:
dan kun je het naar wens op smaak brengen
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Je kan behalve de blaadjes ook de stelen in stukken gesneden gebruiken.Om meer smaak te geven aan je bouillon ook een ui en wortel erbij doen
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing