Hoe maak ik Injera pannenkoekjes in de oven?
Beste mensen,
ik zou graag Injera pannenkoekjes willen maken in de oven maar ik weet niet hoe ik hieraan moet beginnen. Heb een aantal vragen hieromtrent, zie even hieronder:
Vraag 1) Ik heb een recept gevonden op de website van Joannusmolen.com maar in dat recept stellen ze voor om het eerst in de pan te bakken en pas daarna in de oven te steken. Kan men dit niet direct in de oven bereiden/bakken/klaarmaken?
Bron:
www.joannusmolen.com/#/nl/koken-genieten/biologisch-receptenboek/recept-biologische-injera-pannenkoekjes/
Vraag 2) Stel als men het direct in de oven kunnen bereiden/bakken/klaarmaken; op hoeveel graden moet ik het dan bakken en hoe lang?
Vraag 3) Wat voor een bakpan (voor in de oven dan) zou ik hiervoor het best gebruiken?
Extra tips en adviezen zijn welkom...
Toegevoegd na 1 minuut:
P.S.: gelieve geen andere recepten voor te stellen want ik heb er al heel veel bekeken en die van Joannusmolen lijkt mij het aantrekkelijkste, hopelijk houden jullie hier rekening mee...
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.