Rijstmeel 2-tal minuten bakken, is dat voldoende?
Hallo,
ik zou graag het volgend recept willen uitproberen, zie hieronder:
http://glutenvrijechef.blogspot.nl/2012/04/tortilla-wraps-zelf-maken.html
Er staat -> "Verhit de koekenpan.
Bak de tortilla’s 1 minuut per kant in een droge koekenpan."
Maar ik vroeg mij af of 1 minuut (per kant) bakken wel voldoende is om die tortilla's gaar te krijgen? Zullen die tortilla's goed opneembaar zijn door het lichaam of moeten ze gewoon langer gebakken worden?
Want rijst kook je toch zo'n 8 à 10 minuten? Bruine rijst moet je zelfs bijna tot 20 minuten laten koken (op laag vuur weliswaar), daarmee de vraag of 2 minuten bakken wel voldoende zal zijn om het gaar te krijgen?
Wie helpt mij, ik ben een man en heb zero kennis van koken en bakken, dat zal je wel gemerkt hebben hahaha
Wie helpt mij?
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.