Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je clafoutis beslag een paar uur van tevoren maken?

Ik eet vanavond bij vrienden en zorg voor het dessert, wat een clafoutis met bosbessen moet worden. Het beslag is kwark, suiker, maizena, eieren en room. Nu wil ik daar niet kokkerellen, dus vooraf het beslag maken en bij de vrienden afbakken. Blijft dat beslag een paar uren goed, of kan ik de boel toch beter net voor het afbakken door elkaar mixen?

paulus811
12 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Nee hoor, kun je prima enkele uren in de koelkast bewaren, en daarna gewoon afbakken.
Eet smakelijk alvast! ;-)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Vochtige theedoek erover, helpt ook.

Eet smakelijk!
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing