Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je clafoutis beslag een paar uur van tevoren maken?

Ik eet vanavond bij vrienden en zorg voor het dessert, wat een clafoutis met bosbessen moet worden. Het beslag is kwark, suiker, maizena, eieren en room. Nu wil ik daar niet kokkerellen, dus vooraf het beslag maken en bij de vrienden afbakken. Blijft dat beslag een paar uren goed, of kan ik de boel toch beter net voor het afbakken door elkaar mixen?

paulus811
12 jaar geleden
in: Koken
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
lekker !

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Nee hoor, kun je prima enkele uren in de koelkast bewaren, en daarna gewoon afbakken.
Eet smakelijk alvast! ;-)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
paulus811
12 jaar geleden
Thanks. Pak gelijk m'n mixertje! +
paulus811
12 jaar geleden
Dank je fiederieke, dat was ik al van plan vanwege geuroverdracht en uitdrogen.

Andere antwoorden (1)

Vochtige theedoek erover, helpt ook.

Eet smakelijk!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image