Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kun je het beste shoarmavlees invriezen; voor of na het bakken?

Dus ongebakken invriezen of daarna.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Je kunt shoarmavlees het beste ongebakken invriezen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Dank je wel!
Het meeste shoarmavlees dat bij de supermarkt ligt en vooral het 'aanbiedingsvlees' dat in de reclame is, is vaak al ingevroren geweest. Dit zou ik dus in geen geval rauw invriezen.
Haal je de shoarma bij een keurslager waarvan je weet dat het vlees vers gesneden wordt, dan kan je het gerust rauw invriezen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Zit ook weer wat in. Veel produkten zijn van te voren al ingevroren. Zal eens kijken op de verpakking.
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image