Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Door het grillen van (repen) varkenszwoerd. Of een heel (speen)varken ; de huid wordt dan heerlijke 'crackling' en de rest komt -met een groot gezelschap - ook wel op.

Dat valt echter nog helemaal niet mee om zelf helemaal perfect te krijgen.

Dat blijkt wel uit het (Amerikaanse) recept uit de link ; één recept, maar vaak een hoop oefening en geluk om perfect resultaat te krijgen. Het is dan echter wel vele malen lekkerder dan de crackling uit een zakje van de supermarkt.

Toegevoegd na 1 minuut:
Iets makkelijker - maar ook heel iets minder smakelijk - is het frituren van reepjes zwoerd.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding