Is dit een goede mise en place?
Moet het volgende menu maken:
Scampi salade met hollandse garnalen en huisgemaakte cocktailsaus
Tournedos met portsaus, voorjaarsgroenten en pommes dauphine
Grand dessert: Chocolademousse, vanillesaus, tuille, slagroom, frambozentaartje en ijs(convience)
Mise en place lijst:
Bereiden chocolademousse
Bereiden vanillesaus
Bereiden tuillebeslag
Slagroom kloppen voor garnering
Frambozentaartje en garnering desserts verzamelen.
Werkbank en materialen schoonmaken
Aardappels aan de kook brengen voor de pommes dauphine
Mayonaise bereiden
Cocktailsaus bereiden
Bospeen wassen en tourneren. Daarna bewaren in koeling.
Brocolli en- bloemkoolroosjes afsnijden en bewaren in koeling.
Asperges verzamelen en bewaren in koeling.
Schoonmaken werkbank en materialen.
Soezenbeslag maken
Aardappels afgieten en pureren.
Soezenbeslag en gepureerde aardappel mengen tot pommes dauphine.
Balletjes van rollen en bewaren in koeling.
Tournedos en ingredienten portsaus verzamelen en bewaren.
Schoonmaken werkbank en materialen.
Aurgurk brunoise snijden en bewaren.
Gamba`s pellen en schoonmaken
Boterballetjes maken en bewaren.
Rest van de ingredienten voor de salade verzamelen en bewaren
Blancheren brocolli, bloemkool en getourneerde bospeen en bewaren
Schoonmaken werkbank en materialen.
Uitgifte/afwerking:
Tournedos bakken, portsaus maken, gambas bakken, groente stomen, tuille bakken etc.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.