Hoe krijg ik deze pastasaus op smaak zonder zout?
Gehakt rullen met ui en vervolgens ontvelde verse tomaten in een blender en in de pan. Hoe krijg ik hier smaak aan?
beter is kei normaal eten, maar alles met mate..
gezond eten, veel bewegen , 2 liter water per dag..niet snoepen en weinig vetten..
overal waar TE voor staat is niet goed....
je begint met een beetje zonnebloemolie in de pan en een paar uien kleingesneden die je bakt, uien uit de pan, gehakt erin rul bakken,uien er weer bij, 2 tenen knoflook klein of persen, tomatenpuree, pakje/blikje tomaten op sap er bij, prei schoon en kleingesneden, 2 of 3 verse tomaten erbij in stukjes (champignons gebakken, paprika groen en rood kleine stukjes kan er bij )
kruiden: peper, zout, oregano, basilicum, beetje geraspte parmezaanse kaas erboven op (mag ook belegen of oude goudse kaas zijn)
pasta koken : klaar, de saus in de pan een uurtje laten sudderen maakt het lekkerder ! de tweede dag is het nog lekkerder ! Je valt niet af als je hier geen zout bij doet, je mist alleen het zout als smaak. Succes en eet smakelijk !
@keesvi ..de reactie had ik gemeld..
We geven haar enkel goede raad, zout is niet slecht...maar alles met mate
en dat doe ik ook, maar geheel zoutloos!! bah ik moet er niet aan denken..
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.