Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Mijn eigen soepje: begin met een mooi stukje rundvlees, borstlap (niet duur) is prima, snijdt een paar uien en minimaal 10 tenen knoflook ! met peper en zout erbij, naar smaak, ben je klaar! simpel, een paar uur laten trekken en ik ben altijd weer blij met mijn eigen soepje !

Eet smakelijk !
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (5)

http://lmgtfy.com/?q=knoflooksoep+recept

Toegevoegd na 30 seconden:
Wel 100.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Zelf ben ik geen liefhebber van deze soep, maar ik heb wel een paar recepten voor je gevonden.

http://www.smulweb.nl/zoeken/?type=recepten&query=knoflooksoep
12 jaar geleden
Op www.smulweb.nl vind je 309 recepten voor knoflooksoep, dus leef je uit en eet smakelijk!
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Knoflooksoep.

Ingredienten:

15 tenen knoflook
100 gram schoongemaakte wit van prei
200 gram uien
40 gram rijst
2 eetlepels boter
8oo milliliter groentebouillon
200 gram room
zeezout
versgemalen witte peper

Bereiding:
De knoflooktenen en de uien pellen. De prei en uien grof snijden en de knoflook persen. Dit alles fruiten in een pan met boter. De rijst en de groentenbouillon toevoegen en 45 minuten zacht laten koken.
De soep met een staafmixer pureren en zeven. De room er door roeren en kruiden met peper en zout.

Bon appetit.......

Toegevoegd na 54 seconden:
http://www.tastyweb.nl/recept/knoflooksoep
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ooit in Caracas at ik met de crew een verrukkelijke 'sopa', die ik thuis heb geprobeerd na te maken.
Het heeft een paar pogingen geduurd, maar deze lijkt er het meeste op :

Bouillon maken van 1 bouillonblok tomaat en 1 bouillonblok groenten in 1 liter water.
Dan in heel dunne reepjes gesneden knoflooktenen erbij, en laten sudderen ( ong, 15 minuten) Je kunt dit naar smaak doen : omdat ik de dag erna 'onder de mensen' moet, houd ik het bij 5 tenen....

Dan 2 eieren met wat maggi klutsen,en het vuur onder de bouillon omhoog draaien, zodat hij lekker bruist. Langzaam en al roerend de eieren door de bouillon gieten en de sliertjes laten stollen : klaar....

Met stokbrood, en als je wilt : knoflookboter. Zoute boter met zeezout is ook prima, als je niet de hele volgende dag aan de tictac wilt....
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing