Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

als je geen monchou voor koken kan gebruiken , zou je dan ook gewoon kookroom daarvoor kunnen gebruiken??

ik wil een groentetaart gaan maken, een heel lekker recept met kaas bladerdeeg en dan tomaten en daar heb ik eieren voor nodig die ik moet mengen met de monchou, alleen het recept is wel van albert heijn , maar ze verkopen niet deze monchou ,

Toegevoegd na 15 minuten:
ik ben nu al bij 4 verschillende winkels geweest, maar z e hebben allemaal de monchou voor koud gebruik, en die heb ik nu net niet nodig, en heb geen zin om naar nog meer winkels te gaan

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
5K
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Dan koop je de roomkaas bij een andere supermarkt? zoals de C1000?
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
probeer het anders met ricotta

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

ho ho!

Dit klopt niet hoor! Je kan gewoon monchou gebruiken in hartige taarten. Dat doe ik zelf ook heel vaak. Gewoon op kamertemp laten komen en dan met een garde door de eieren heen klutsen, of met de mixer.
En dat is echt super lekker!

Als alternatief, roomkaas naturel van euroshopper, of aldi, je kan ook philadelphia gebruiken.

Of juist roomkaas met kruiden.

Kookroom, creme fresh, of zelfs slagroom (zonder suiker uiteraard, en niet opkloppen)


Overigens...goed idee, ik eet vanavond prei gehakt taart lekker! heb ik zin in!
(Lees meer...)
Plaatje bij antwoord
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Helemaal goed HeerVoldermort! Mon chou kan zowel in warme -dan wel in koude gerechten gebruikt worden. +1
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Klopt psies.
+

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding