Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik heb een glazen pot met cactusschijven. Hoe moet je die eten?

De schijven zijn ca 1 cm dik met een diameter van zo'n 5 à 6 cm.
Ik weet niet of ze op water staan of op iets anders. (Waarschijnlijk kan ik ze weggooien, want omdat ik niet wist hoe het gegeten moest worden, staan ze al veel te lang.)
Heeft iemand ooit zoiets gegeten?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
710

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

De smaak wordt vergeleken met asperges, snijbonen of groene paprika. Je kunt ze op brood of crackers doen. Het smaakt lekker in combinatie met wortels en knoflook. Ze zijn te verwerken in salades. Je kunt er van alles aan toevoegen, zoet, zuur, of pittig.
Eenmaal geopend is de pot gekoeld nog een week houdbaar.
(Lees meer...)
Amadea
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding