is het erg als je te veel boter in cupcakes verwerkt?
Ik ben cupcakes aan het maken mbv albert heijn complete mix voor cupcakes vanille. Nu stond er bij de ingrediënten:
50 ml melk
1 ei
150 gram boter
50 ml olie
en bij stap 1 stond:
doe de bakmix met het ei, de melk, en de olie in een kom en klop het in 2 min tot een romige massa. Deze massa moet je vervolgens in de vormpjes scheppen.
Ik heb nu per ongeluk de boter bij stap 1 ook verwerkt. In de mix zit dus 1 ei, 50 ml melk, 150 gram boter (margarine heb ik gebruikt) en 50 ml olie. Ik heb ze inmiddels al in de oven staan. Kan dit kwaad (afgezien van het feit dat dit natuurlijk flink wat kcal erbij zijn:P). Het is namelijk om te geven aan mensen voor mijn verjaardag, dus het moet wel een beetje smaken. Denken jullie dat dit vies smaakt, nu de boter er doorheen zit?
PS: de boter was trouwens nodig om een vanille topping te maken.