Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het nat van ingeblikte groenten,is dat nog bruikbaar?

Ik gooi het altijd weg als ik een enkele keer een blikje gebruik.

Toegevoegd na 4 dagen:
Bedankt voor alle antwoorden!

13 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Altijd lekker als bassis voor een soepje of sausje, ook pasta of rijst kun je er in koken!
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (5)

Je kunt het gewoon opeten, het is niets meer dan groentennat met zout e.d. Zelf gooi ik het altijd weg, omdat ik niet van kletsnatte groenten houd. Maar het is dus wel bruikbaar.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Je kunt de groenten daarin langzaam laten warm worden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Kun je gewoon gebruiken, net zoals je water uit een pot kersen lekker kunt verdunnen met water en opdrinken. Niets mis mee :).
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Houd er wel rekening mee dat er erg veel zout en/of suiker in zit. Het kan dus wel handig zijn als je een sausje wilt maken, of soep.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Als je er toevallig aardappelpuree bij maakt kunt je dat groentenat heel goed gebruiken om de puree wat te verdunnen, in plaats van dit met melk te doen.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing