Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe lang duurt het voordat een mexicano klaar is in de frituur, met 180 graden?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
10.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

4 minuten en dan smikkelen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Dat staat op de doos, maar als je die niet hebt lijkt me 3,5 a 4 minuten voldoende.
(Lees meer...)
paulus811
12 jaar geleden
Ik neem aan dat het je 1e dag is dat je in de snackbar werkt.
Hier volgt een richtlijn voor alle vette happen: als ze gaan drijven en een mooie kleur hebben zijn ze klaar, als ze scheuren zijn ze te lang in het vet geweest.
Dus ongeveer 3 minuten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Inderdaad, dan leert de ervaring uiteindelijk hoelang het er gemiddeld over doet. Voordat hij eenmaal drijft, ben je inderdaad 3-4 minuten verder.
Een tijd is niet te geven omdat dat afhankelijk is van de temperatuur van het product, de homogeniteit, het vetgehalte etc. Het antwoord is echter heel eenvoudig: als de Mexicano komt boven drijven!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding