Hoe maak ik boterboontjes uit een pot klaar?
Ik heb boterboontjes in pot gekocht, deze zitten in iets nats...(waarschijnlijk gewoon water). Gewoonlijk koop ik alle boonsoorten die ik eet droog. Ik kook en prik er in of eet er één om te kijken of het gaar is.
Hoe zit dit met die nattige boterboontjes? Zijn die al gekookt? Moeten ze alleen warm gemaakt worden? In vers water of in het vocht uit het potje?
Toegevoegd na 1 dag:
---------
Afijn vanavond de boterboontjes gegeten. "Bereid" zoals Marion61 adviseerde. Opgewarmt in het nat uit het potje. Niets ten nadele van Marion61, maar ik vond er op deze manier maar bar weinig aan en veel te zout...Ik doe mijn volgende poging wel weer als het "boterboontjesseizoen" is en ik ze droog kan kopen zoals de sperciebonen.
Bedankt voor de smakelijke tips!
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.