Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe maak ik mosselen in natuurazijn (in potje) klaar als ik er patat bij wil.

Moet ik de mosselen eerst koken? Kun je die kleine dingen ook in de frituurpan doen? Hoe kruid je ze en wanneer?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
10.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Mosselen in azijn zijn al 'klaar'.
Zijn zijn gekookt en vervolgens ingelegd in zuur.

Je kunt ze dus niet meer frituren of bakken, maar gewoon als salade gebruiken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Je kunt de mosselen wel andere eten, als je de mosselen wat heter wilt. Snij een uitje fijn en 2 teentjes knoflook. Meng dit samen met 2 eetlepels tomatenketchup bij de mosselen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Mosselen in het zuur gewoon bakken is niet zo lekker.
Je kunt ze dan het best laten uitlekken, goed droogdeppen met keukenpapier en samen met een reepje peer of mango in een plakje ontbijtspek wikkelen. Dit met een cocktailprikker vastzetten en even onder een hete grill of in een grillpan rondom bruin grillen. Zo heet mogelijk eten.

Ik gebruik dit vaak als geslaagd borrelhapje, maar je kunt het natuurlijk ook bij de frites eten als snack.
Het beetje zoete van het stukje fruit, maakt het een goede combinatie van smaken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding