Hoe maak je zelf vloeibare kruidenbouillon???
Oké hier gaan we...
Ik wil graag een vloeibare kruidenbouillon samenstellen met de volgende kruiden en als vloeibaar middel wil ik een plantaardige olie gebruiken, zie hieronder welke kruiden ik wil mixen:
- gemberpoeder
- kruidnagelpoeder
- kurkuma (geelwortel)poeder
- rozemarijnpoeder
- kaneelpoeder
- korianderpoeder
- look/knoflookpoeder en uien (ajuin)poeder
Dit zijn voornamelijk de kruiden die ik wil samenstellen in mijn kruidenbouillon...
De vraag is:
ik zeg zo maar iets; stel als je 200gr kruidengebruikt wilt gebruiken, met hoeveel ml plantaardige olie zou ik deze dan het best mixen?
Alle tips en adviezen zijn welkom...
P.S.: hoe (koud of droog) en hoe lang kan ik dan zo'n kruidenbouillon bewaren?
Welgemeende groetjes
Toegevoegd na 2 minuten:
Ahhh ja, venkelpoeder ben ik ook vergeten erbij toe toe voegen...
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.