Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke ovenstand/functie moet je gebruiken wanneer je iets moet 'broilen'?

Wat is het precies? Hoe heet dit in het Nederlands?
Als ovens het niet hebben, wat komt er dan bij in de buurt?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Broilen is feitelijk grillen met alleen bovenwarmte.
In principe boots je dat al min of meer na als je bijvoorbeeld een stuk vlees eerst in een pan dichtschroeit en daarna in de oven laat garen.

Zie voor meer info onder andere hier: http://en.wikipedia.org/wiki/Grilling en hier: http://wiki.answers.com/Q/What_is_broiling&src=ansTT (daar staan onder aan ook links naar instructieve video's).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Dat betekent dat je moet grillen,
(Lees meer...)
anneliez
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image