Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat kan ik doen met het kookvocht van stoofpeertjes?

Behalve weggooien natuurlijk want dat kan ik altijd nog doen ;-) Heeft iemand hier een leuke tip voor? Het stoofvocht smaakt lekker, met wijn, suiker en kaneel.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
30.2K
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Wijn, suiker en kaneel toevoegen en dan bij het eten serveren =)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Opdrinken, mjammie

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Pudding van maken.
Wat ongeklopte slagroom erdoor en binden met gelatine(lauw/warm).
In een schaal, of vorm gieten en laten stollen in de koelkast.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (17)

Binden en gebruiken om toetjes een sausje te geven.
(Lees meer...)
Amadea
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
+ lekker
IJslollies van maken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
+lekker
burgos
12 jaar geleden
Lekker.
Amadea
12 jaar geleden
Jij niet - gezien jouw naam: kannognix ;- )
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
HAHAAAAAAAAAAAA LOL
afkoelen en drinken.te zoet? aanlengen met water.eventueel met een tic.lekker.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Een tongstrelende 'dressing' over panne(n)koeken.....!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik zag op tv een programma waarin ze een gelatinepudding maakten met sap van fruit. Lijkt me leuk om te doen van dat perensap.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
burgos
12 jaar geleden
lekker.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
klinkt leuk en lekker!
over pannekoeken ( al gegeven) en/of over verschillende dessers :)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Wij drinken het na afloop altijd op ;)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Je zegt het zelf toch al:

Het stoofvocht smaakt lekker, met wijn, suiker en kaneel.

Lekker opdrinken dus.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
moussje maken

parfait maken

bavarois maken

granité maken

sausje maken
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Heerlijk op ijs met eventueel wat slagroom erbij.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
binden met maizena en over de peertjes gieten, lekker!
(Lees meer...)
Bronnen:
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik bind de stoofpeertjes én hun kookvocht altijd met custardpoeder en daar liggen dan de peertjes in. Zálig!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
je kunt het ook aanlengen met bronwater,lekker!
(Lees meer...)
12 jaar geleden
Het kan lekker zijn in de vla, yoghurt (met muesli), ijs, zo opdrinken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
moi!
witlof in koken, krijgt en een leuk kleurtje en een lekkere smaak, smakelijk eten!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Goh, wat een leuk idee!
Meng dat met sago of maizena, kook dat, net als bij bessensap, doe daar eventueel suiker doorheen, en doe dat over witte rijst.
(Lees meer...)
12 jaar geleden
je kan het bewaren of gelijk gebruiken als jus, heel lekker over het vlees of de aardappels.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding