Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je jacht/jager saus met verse ingredienten een dag van tevoren maken om de volgende dag weer op te warmen?

Toegevoegd na 6 minuten:
Of wordt het dan een drab?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Dat gaat prima. Dat zal alleen maar lekkerder smaken. Zet hem wel in de koelkast. Zorg ervoor dat je hem de dag erna langzaam opwarmt in een pan, niet in de magnatron.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Precies zo als platje het beschrijft, als je de saus op basis
van bloem en boter hebt gemaakt,(roux) moet je misschien tijdens
het opwarmen iets water toevoegen.
eet smakelijk.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image