Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

welke koekenpan met antiaanbaklaag heeft een aangegoten steel, ipv een geschroefde?

Alle geschroefde gaan kapot, en ze zijn nooit meer fatsoenlijk vast te zetten.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
1.4K
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
ik heb jaren geleden, misschien wel 20 jaar geleden, bij AH koekenpannen gekocht, die uit 1 stuk bestaan, gaan nog steeds mee, er staat op de bodem wel een merk, maar dit is helaas onleesbaar voor mij, misschien kun je bij een AH filiaal navragen welk merk dit was.
tikrit
12 jaar geleden
Kijk eens of de BK pannen goed zijn voor je. Ik vind de kwaliteit prima, maar ze zijn ook duur. En inderdaad, die pannen met die aangeschroefde stelen zijn niks waard.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

http://www.pannenwebshop.nl/product/le-creuset-koekenpan-28-cm/29674/

Zelf heb ik deze Creuset pan met aanbaklaag die erg stevig is. Perfecte pan met een geklonken RVS steel.
Ik zet hem dan ook vaak zo in de oven. Ik heb trouwens ook al jarenlang een Fissler koekenpan met geschroefde steel dat wel, maar alle waar naar zijn geld. Hoewel ik hem al zeker 20 jaar heb, ziet hij er nog steeds uit als nieuw, ondanks veelvoudig gebruik. De steel zit nog steeds muurvast! Hij heeft echter een sandwichbodem die niet anti-aanbak is. Je hebt ook zo'n pan nodig vind ik om vlees goed aan te bakken en een goed aanzetsel voor jus te hebben. Door na het bakken namelijk het vlees eruit te halen en er vloeistof in te gieten, laten alle aanbaksels meteen los van de bodem en is hij weer helemaal schoon.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding