Ik wil een kalkoen kopen, en zelf vullen. We zullen er met 10 personen van eten. Hoeveel kg moet mijn kalkoen wegen?
;-)
Smaak, beleving en bereiden De KellyBronze kalkoenen wordt zonder vulling geleverd, sterker nog deze mag niet gevuld worden, dit om de authentieke smaak van de KellyBronze niet te beïnvloeden
Ze is absoluut niet droog maar juist zeer sappig.
Na het garen (zoals beschreven in het recept) nog een half uur buiten de oven laten na garen
Oven temp op circa 190 C circa 2 a 2:15 uur garen
Altijd op de borst beginnen en laatste 20 minuten op de rug zodat de borst ook mooi bruin wordt.
Serveren: borst vlees en poot vlees altijd samen. Beide producten hebben een eigen smaakbeleving. Het vlees met eigen jus overgieten. Als het garen op een juiste manier is gebeurd dan zit er voldoende braadjus in de braadslede.
Houdt het gerecht eenvoudig zodat de smaken niet “botsen”
Geen heteluchtoven gebruiken dit gaat te snel. Wanneer dit niet anders mogelijk is, dan met een lagere temperatuur starten.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.