Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (3)

De balkenbrij is in principe al gaar, dus je hoeft de plakken alleen maar even bruin te bakken. Eventueel eerst even door de bloem halen.
(Lees meer...)
bamibal
12 jaar geleden
Je kan het om en om proberen in hete roomboter, hoe lang is verschillend hoe dik zijn de plakken de 1 laat ze 10 minuten sudderen in de pan en zoals ik doe het om en om krokante buiten kant maar zacht van binnen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Bak de plakken met boter in een koekenpan tot ze aan beide kanten knapperig bruin zijn ongeveer tussen de 8-10 minuten. Serveer de balkenbrij warm.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding