Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan je saus met cremefraise of zure room een dag van te voren maken?

Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (6)

jazeker kan dat.
ik eet er vaak twee dagen van, en de saus is op de tweede dag net zo lekker als de eerste.
wel redelijk snel afkoelen, met dit weer zet ik de pan buiten.
(Lees meer...)
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
wanneer je het de 2e dag opwarmt, heb je dan geen kans dat het gaat schiften..?
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
dacht ik ook aan cindy
Rieneke1
15 jaar geleden
is me nog nooit gebeurd, en m'n specialiteit is toch wel pastasaus met creme fraiche.
kwestie van rustig opwarmen.
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
@rieneke: ok, ik ben overtuigd :-)
het kan wel maar aan te raden is het te eten op de dag dat je het maakt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Ik maak altijd mee dat die dan gaat "neerslaan".. du slobbig wordt en schifterig.. Dus zou het niet doen...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Rieneke1
15 jaar geleden
hoe krijg je dat toch voor elkaar??
echt nooit last van :s
Ik zou de saus zover klaarmaken tot het moment dat de room erbij moet. Dan afkoelen en in de koelkast. De volgende dag bij het opwarmen dan alsnog de room erbij - of als je het in 2 porties wilt eten, de helft voor morgen eruit, en de portie voor vandaag afmaken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Je moet altijd de crême fraiche of zure room eerst maken en dan pas opeten... En dat mag een dag van te voren tot wel meerdere dagen van te voren...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Creme fraiche is voor warme bereidingen, zure room voor koude; die laatste gaat dus snel schiften als je die warm maakt. Maar een warme saus met creme fraiche kun je inderdaad een dag van te voren maken, wel goed koelen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image