Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe voorkom ik dat als ik op zn Nederlands kook de boel snel koud wordt?

Als je eenmaal opgeschept hebt? (op het bord). ;-)

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Bedoel je aardappels, vlees en groente? Dan moet je proberen zo te koken, dat alles tegelijkertijd klaar is. Mocht er toch al iets afgekoeld zijn, dan kan je het misschien even oppiepen in de magnetron. Ik heb je eerder al uitgelegd hoe je je borden kunt voorverwarmen, ook dat helpt tegen het afkoelen van het voedsel op je bord. Het is niet voor niets dat heel veel restaurants de gasten een voorverwarmd bord geven, dan komt het eten veel meer tot zijn recht. Succes ermee :-)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (4)

Borden voorverwarmen of minder opscheppen
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
De borden even voorverwarmen.
dat kan in de oven, of even natmaken en in de magnetron(als u die hebt)
anneliez
13 jaar geleden
De borden voorverwarmen
of
kleine beetjes tegelijk opscheppen (in de pan blijft het langer warm)
of
sneller eten.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Er zijn plastic afdekkappen te koop die je over het bord kunt zetten.
Ook zijn er tegels te koop die je moet voor verwarmen in de oven en waar je het bord op kan zetten.
Zo blijft het lekker warm.

Toegevoegd na 1 dag:
Oven moet magnetron zijn.
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing