Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke koekjes kan ik het best gebruiken voor een zo naturel mogelijke bodem voor een witte chocolade cheesecake?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Bedoel je een kruimelbodem? Dan kun je het beste gewone biscuitjes nemen!

Toegevoegd na 2 minuten:
Voor kwarktaart of monchoutaart gebruik ik ook vaak Bastognes. Dat is wel wat minder naturel, maar wel erg lekker.
(Lees meer...)
bamibal
13 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

mariabiscuit is heel neutraal.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Soms staat er marie biscuit op de verpakking. Deze zijn naturel maar wel lekker :D +
je kunt lange vingers zonder suiker of biscuitjes gebruiken. het biscuitje is meer kruimelig, maar lange vingers zonder suiker zijn moeilijk te krijgen. daarvoor kun je het best naar een biowinkel gaan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
bastone koeken zijn erg lekker als bodem
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image